Thursday

Ofta sjukt snygg kille dyker upp på Wermlands igår när jag står i baren och säljer öl. Ögonen. Åh. Pratade lite med honom innan han skulle sticka. Jas. På engelska. [Djäääääs]

Gårdagens äventyr var annars att jag liftade från Lund till Malmö tillsammans med en snubbe från min kurs. Han liftar fram och tillbaka från Malmö varje dag och har gjort så i hur många år som helst, och även varit ute i världen och liftat. USA bland annat. Bilen som stannade var ett syskonpar där storebror hade hämtat lillasyster i skolan. Körde i 140 på motorvägen och släppte av oss vid Värnhem. Stöttade dock Skånetrafiken och tog tåget tillbaka men kan lätt tänka mig att göra det igen, trots Mikaelas undran om min mamma inte lärt mig något om att inte följa med i främmande människors bilar, hehe. Mami behöver ju inte veta!

Ela-ela fyller år idag, CONGRATULATIONER! 19 år är en stor och fin ålder som vi nu delar. Under fika-stund igår kom vi fram till att hushållssaker är de roligaste att få, att kunna planera framtida boende och att fantasimöblera med saker man fått, och saker man vill ha. Det bästa med studenten (nu ljuger jag, det finns många bättre saker med studenten, men det bästa av det materiellt kvarvarande) är alla saker jag fick till mitt framtida boende. Tänk att kunna laga mat i sina egna saker, ställa in saker i köksskåp och säga: “Nu är det här mitt. Mitt, mitt, och mitt ansvar att ta hand om och göra något bra av.” Just nu är rummet här i Lund hos papi bra på gång, var och köpte de sista sakerna som behövdes på IKEA för ett par dagar sedan och endast ett skåp kvar att bygga ihop. Sen blire näääääääz!

Advertisements

2 thoughts on “Thursday

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s