Day 08 – A moment

Det är fredag, vi går i tvåan på Bladins och har lång lunchrast. Jessica har med sig en pet-flaska med blåbärsvodka som hon ska ha till kvällen, och på något sätt kommer vi fram till att det minsann inte skadar om vi skulle dricka lite av den just en lunchrast som denna. Sahar följer med och vi traskar runt lite bland lägenhetshusen och hittar en trappnedgång till ett soprum (eller liknande) och slår oss ner.

Eftersom shot-glasen lyser med sin frånvaro tager vi vad vi haver och använder locken till Bladins-lypsylen vi fått några dagar tidigare. Vi ska åka till Barcelona om några veckor och känner att kylan så här i slutet av januari ändå är helt överkomlig eftersom vi snart kommer traska omkring i betydligt mindre kläder. Vi häller upp, säger ‘skål för livet’ och dricker.

Självklart fyller vi på ett par gånger och det hela slutar med att tre rätt fnittriga tjejer beger sig tillbaka till skolan. Vi ska ha svensklektion i R3 och hamnar på något sätt dansandes på borden i väntan på Li. Andys kommentar blev ‘Jag kände doften av vodka, sen kom jag in i klassrummet och såg Jeanette dansandes i fönsterkarmen…’

Advertisements

2 thoughts on “Day 08 – A moment

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s