Hehehe. Hittade zöth bild från i somras när jag seglade över Nordsjön. Inte det allra roligaste jag gjort i mitt liv, Värmlands skogar var bättre, men ändå kul grej att ha gjort.

Var iväg och jobbade ikväll och är inte alls särskilt sugen på att sova. Har jobbat kväll både måndag, tisdag, torsdag och idag och min dygnsrytm är lite skev jämfört med mina kära stockholmare. De börjar tidigt och går upp vid halv sex-sex när jag sover, jobbar under dagen när jag är hemma, och kommer hem vid tre-fyra när jag antingen redan börjat eller precis ska åka iväg. Sen när jag kommer hem och är pigg går de och lägger sig. Bull läge! Konrad min fina vän sitter dock på andra sidan jordklotet och sällskapar mig på fb-chatten.

Imorgon ska jag jobba i bistron på IKEA. 13.00-20.30. Har en tredjedels flaska vin kvar som jag tänkte sällskapa mig med när jag kommer hem sådär vid tio-tiden. Får se om jag orkar göra något. De andra ska titta på melodifestivalen hos några kompisar. Vill egentligen hem till människorna jag var hos förra helgen. Sms-kontakt på kvällen möjligtvis.

Fick lön nummer två idag. Nu har jag tjänat in allt jag lagt ut på resor, hyra och mat under Norge-tiden. Målet var att inte förlora pengar på att åka hit, och där är jag nu. Nu tjänar jag pengar till Schweiz!

Advertisements

One thought on “

  1. Attans vad bra det låter då! SKa du satsa på att jobba hela tiden tills du åker hem, eller tar du de sista dagarna till att leva runt lite?

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s