sauna-day.

Det finns en anslagstavla där schemat för inom vilket område vi jobbar finns. Det sätts upp två veckor i förväg, alltså har vi tid på oss att se fram emot saker; eller försöka få en ledig dag så snart som möjligt när vi jobbar i ett inte så roligt område…

För mig är det house-dagarna jag helst byter bort. Trots att jag försöker kan jag inte riktigt uppskatta städningen riktigt så mycket som man borde om man jobbar i house. Eftersom våren är en lågsäsong gör vi deep-cleaning av hela centret för att det ska vara fräscht för gästerna till sommaren och det är house-människorna som gör denna deep-cleaning. Även med musik och trevligt sällskap är det helt enkelt sjukt tråkigt.

För två veckor sen tittade jag på schemat och såg “Aha! Söndag den första maj ska jag vara i programme. Det blir nog kul! Antingen hålla i ett program för gäster, eller hjälpa till och förbereda något.” Little did I know att detta “förebereda något” skulle bli deep-cleaning av bastun på lägerområdet… För er information; när man skrubbar bänkarna i bastun med rengöringsmedel lösgörs svetten och en angenäm lukt av, ja, svettiga människor, sprids i luften.

Advertisements

One thought on “sauna-day.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s