Day 29 – Your aspirations

Äventyr. Alltid dessa äventyr.

Det finns stunder där jag ligger och stirrar på datorn och undrar vilken hemsida jag ska besöka för att se om något nytt hänt de senaste fem minuterna. Det är stunder då jag funderar på vilken slags choklad jag ska trycka i mig härnäst, väl medveten om att illamåendet redan finns där efter att ha uttråkad-ätit mycket redan. Det är stunder då jag inte känner något hopp alls, bara en dålig känsla i magen som säger nej. jag gillar inte det här.

Det finns också stunder där jag studsar omkring för att glädjen fullkomligt uppfyller mig och jag vet inte var jag ska ta vägen. Galna flicka kan jag höra om mig. De stunderna uppkommer när jag har något att längta till, något där förväntningarna är höga som skyskrapor. Även om de bara är höga hus ibland finns det ändå något att lägga peppheten på. Det som får mig att må som sämst är när jag inte har några planer, inte något att se fram emot, utan bara ha ändlöst många timmar framför mig av… ingenting.

Bara att drömma om äventyr kan få mig att må bättre. Tidigare idag bläddrade jag bakåt i min dagbok till tiden precis innan jag åkte till Oslo. Fick tillbaka känslan av snartsnart på väg mot nytt och längtade efter att kunna uppleva den på riktigt. Kom på att det är längre tid kvar till Schweiz nu än vad det var när jag åkte till Oslo förra gången. Funderade åka igen? Svar nej. Har mer ansvar här hemma nu, saker jag inte bara vill lämna.

Inne på hemsida med annonser om olika gårdar över hela världen där man kan åka och volontärarbeta under kortare eller längre period. Äventyr efter Schweiz?

Pepphetsknarkare. Det tror jag att jag är. Frågan är då vad mina aspirations är. Vad jag strävar efter, vad jag längtar efter.

Jag strävar efter ett bra liv, ett liv där jag mår bra och är lycklig. För att kunna göra det behöver jag människor jag mår bra av, och något att peppa upp mig för. KISC är inte universallösningen, det kommer en tid efteråt också, men det känns som en bra start. Efter det hittar jag något annat att längta till.

one day, i’ll leave this town.

Advertisements

One thought on “Day 29 – Your aspirations

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s