ta mig med

Dagen efter tackfest. Awesome tackfest.

När jag någon gång i framtiden skriver om min panik över att lämna KISC (som jag säkert kommer få), påminn mig då om hur jävla roligt det är med studentlivet.

Alldeles för full, världen snurrar runt, schlager-singstar, Håkan Hellström-dansande. Nära nära nära den fina killen som skickar sms som får mig att skratta och ger mig gladkänsla i magen och som jag åker ifrån om en månad men det där med avsked har ju hänt tidigare och jag njuter så länge jag kan. (it’s not gonna be the same when I go back)

Det dåliga med att dricka för mycket är att kvällen inte varar lika länge. Hemgång halv ett (tror jag?) men gah, bra bra bra kväll.

Helgen har bestått av en fredagskväll med inflyttningsfest för tre pers på tre olika våningar på Wermlands. En lördagsmorgon och -eftermiddag med caféjobb, hej kollektiv bakfylla bland alla wermlänningar. En seneftermiddag med Konrad-dejt och pizzahäng med Sofia&Mattias. En lördagskväll med tackfest och för mycket vin och shots och drinkar. En söndagsmorgon som scoutledare (hej kontraster). Visste ni att bästa medicinen mot bakfylla är att vara ute i skogen? Eftersom vi alltid har scoutmöte på söndagsförmiddagar har denna metod testats ett par gånger, och svaret är ja, det funkar! Välmåendet är mycket större efter ett par timmar i naturen med de sötaste duktigaste småscouterna någonsin.

Nu – projekt tentaplugg.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s