#31

Hej paprikachipsen. Ni är ju ganska goda. Ganska. Som i: gemiggemiggemiggemigjagvillintetamerförjagvillintekrängamenojvadgott.

När någon på jobbet fyller år tar de alltid med sig lite snacks och bjuder på sitt team. Idag: paprikachips. Nom nom nom. Finns även ett annat bord med haribo-liknande godis och en annan chipssort. Har inte tagit mig dit än.

Igår var jag på konsert i en liten bar. Ett band från staden min pojkvän kommer från. Vi hade med oss vin vi köpt i ett vinoteka som är små vinkällare som ligger runtom hela staden. Man kan köpa både normala flaskor och även “tap wine” i petflaskor. En liter vin (GOTT vin!) kostar runt 70 CZK vilket är typ 23 SEK. Det här stället var nyöppnat och hade en deal på köp två – betala för en. Vi traskade alltså därifrån efter att ha provsmakat tre olika sorter, valt ut den bästa, fått två enliters-flaskor upptappade till oss, betalat 23 SEK och njöt av gott, fint, sött, vitt vin. Man kan ju ha det sämre.

(nej, det är inte tillåtet att ta med sig eget vin till barer här, men vi smugglade lite med ett glas och gjorde det ändå)

Advertisements

2 thoughts on “#31

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s